• grup46-mesleki-egitim-projesi-devam

Mesleki Eğitim Projesi Kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Devam Ediyor

• 04.11.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası arasında “Mesleki Eğitim Protokolü” imzalanmıştır.

• grup46-mesleki-egitim-projesi-basladi

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 04.11.2019

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• grup40-ortak-toplanti_aralik2018

Yeni Çalışma Döneminin İlk Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi

• 09.01.2019

Toplantıda Makine, Aksam ve Metal Eşya Sanayii adına 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ve 47. Grup meslek komitelerini temsil etmek üzere 42. Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Pelin Arslan söz aldı.

• grup40-sektor-toplantisi_kasim2018

Makine, Aksam ve Metal Eşya Sanayii Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

• 07.01.2019

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ve 47. Grup Meslek Komitelerimizin yer aldığı “Makine, Aksam Ve Metal Eşya Sanayii” Sektör Toplantısı 22 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirildi.