• grup02-mesleki-egitim-toplantisi-01

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 25.11.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası arasında “Mesleki Eğitim Protokolü” imzalanmıştır.

• grup03-ekim-toplantisi

Meslek Komitemizin Ekim Ayı Toplantısına Yönetim Kurulu Üyemiz Cemal Keleş Katılmıştır

• 20.11.2019

3. Grup Meslek Komitemizin Ekim Ayı Toplantısına Yönetim Kurulu Üyemiz Cemal Keleş katılarak sektörün sorunları ve çözüm önerileri değerlendirilmiştir.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• grup1-ortak-toplanti_aralik2018

Yeni Çalışma Döneminin İlk Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı Gerçekleştirildi

• 09.01.2019

Toplantıda Maden, Taş ve Toprak Ürünleri Sanayii adına 1. Grup Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı, 2. Grup Mineral Ürünler Sanayii, 3. Grup Cam ve Cam Ürünleri Sanayii ve 4. Grup İnşaat Amaçlı Ürünler Sanayii meslek komitelerini temsil etmek üzere İSO Meclis Üyesi Ferdi Erdoğan söz aldı.

• 1grup-sektor-toplantisi_kasim2018

Maden, Taş ve Toprak Ürünleri Sanayii Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

• 04.01.2019

1, 2, 3 ve 4. Grup Meslek Komitelerimizin yer aldığı “Maden, Taş ve Toprak Ürünleri Sanayii” Sektör Toplantısı 21 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirildi.