İstanbul Sanayi Odası - Haberler
  • grup09-beylikduzu-mtal-ziyaret

    İSO Mesleki Eğitim Protokolü Kapsamında Beylikdüzü MTAL Öğrencileri İçin Yiğitalp Laundry Firması’nda Eğitim Düzenlendi

    • 30.01.2020

    İSO Mesleki Eğitim Protokolü kapsamında Protokol Yürütme Kurulu’nda 9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meclis Üyeleri Sedat Zincirkıran ve Hüseyin Bozdağ’ın bulunduğu Beylikdüzü MTAL öğrencileri, 17 Ocak 2020 tarihinde Yiğitalp Laundry Firması’nı ziyaret ederek okudukları alanla ilgili olarak teorik ve pratik bilgileri öğrenme şansı yakaladı.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup09-ocak-ilk-toplanti

    Ocak Ayı İlk Toplantımıza Kızılay Afet Müdürlüğü Yetkilileri Katıldı

    • 10.01.2020

    9. Grup Meslek Komitemizin 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısına, Kızılay Afet Müdürü Abdurrahman Yıldırım ve Necati Aksoy katılarak, deprem, afet vb. durumlarda İstanbul'un yemek ihtiyacının karşılanması için hazır yemek sanayicileri ile ortak yapılabilecekler konusunda görüş alış-verişinde bulunuldu.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup09-pyk-toplantisi

    Beylikdüzü MTAL'de Öğrenci Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı, Okul TV için Röportajlar, PYK Toplantısı

    • 06.12.2019

    Protokol Yürütme Kurulu’nda 9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meclis Üyeleri Sedat Zincirkıran ve Hüseyin Bozdağ’ın bulunduğu Beylikdüzü MTAL’da yoğun bir programla üç ayrı etkinlik yapılmıştır.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup09-beylikduzu-mtal-tesis-01

    Beylikdüzü MTAL’da Endüstriyel Çamaşır Yıkama Tesisi Kuruluyor

    • 03.12.2019

    Okula döner sermaye bağlamında büyük katkı sağlaması beklenen bu tesisin yanısıra sektöre hizmet edecek özel bir akademi yapılanmasın da okulda yapılabilmesi için fizibiliteye başlanmıştır.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup09-protokol-yurutme-toplantisi

    Protokol Yürütme Kurulu Kasım Toplantısı Odamızda Gerçekleştirildi

    • 18.11.2019

    9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meslek Komitesi Üyelerimiz hamisi olduğu Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür ve Müdür Yardımcısı ile birlikte öğrencilerimizin gastronomi ve aşçılık bölümlerinde staj planlamalarını yaptığı Protokol Yürütme Kurulu toplantısını 6 Kasım 2019 tarihinde Odamızda gerçekleştirdi.

    DETAYLI BİLGİ