36. Grup Meslek Komitesinin Katkılarıyla Yürütülen SKDM Uygulama Projesi Kapsamında Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

• Haberler
36_grup_01_manset

İstanbul Sanayi Odası 36. Grup Demir Çelik ve Sıcak Hadde Ürünleri Sanayii Meslek Komitesi Üyelerinin destek ve katkıları ile başlatılan "İSO Demir Çelik Sektörü Özelinde Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) Uygulama Projesi" kapsamında SKDM gerekliliklerinin yerine getirilebilmesine yönelik sektöre özgü hazırlanacak kılavuz ve AB komisyonu tarafından yayınlanan hesaplama aracının sektör tarafından pratik bir şekilde kullanılabilmesine yönelik iki günlük bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

16-17 Ocak 2024 tarihlerinde fiziki olarak İstanbul Sanayi Odası, Odakule binasında ücretsiz düzenlenen eğitime 36 firma temsilcisi katılmıştır. Eğitimi sektör temsilcileri yoğun ilgi ile takip etmiş, uygulamadaki sorunları Proje Danışmanımız Volkan Çağına sorma şansı bulmuşlardır.