İSO 21. Meslek Komitesi’nden Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’ne Ziyaret

• Haberler
21grup-manset-01

Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetin eşliğinde 21. Grup Deri, Kürk Giyim ve Aksesuarları Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği’ne 4 Temmuz 2023 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

TDKD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Dursun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda sektörün mevcut durumu, sektörün nitelikli iş gücü ihtiyacı kapsamında yapılabilecek çalışmalar, sektörel fuarlarda yaşanan sıkıntılar ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Sektörün ortak sorunları ile ilgili kurumların birlikte hareket etmesinin çözüme ulaşma açısından önemine vurgu yapılan toplantıda, yapılabilecek ortak çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.