İstanbul Sanayi Odası – İstanbul Ticaret Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı

• Haberler
meslek_komitesi_14_manset

Odamız 14. Grup Ev Tekstili, Brode, Dantel, Nakış ve Dokunmamış Ürünler Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri İstanbul Ticaret Odası 40. Grup Ev Tekstili ve 41. Grup Halı, Kilim ve Yer Kaplamaları Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla 12 Aralık 2023 tarihinde, tanışma amaçlı ve sektörün öncelikli konuları kapsamında iş birliklerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Üyelerin faaliyetler alanları ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, finansmana erişim, istihdam ve sanayicinin arsa/bina sorunu gibi konular ön plana çıktı. Sektörün ortak sorunları ile ilgili kurumların birlikte hareket etmesinin çözüme ulaşma açısından önemine vurgu yapılan toplantıda, 5 sektör temsilcisinden oluşan bir komite kuruldu ve yapılabilecek ortak çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.