Meslek Komitemiz Zincirlikuyu İSOV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

• Haberler
42grup-manset-01

Okullara nitelikli öğrencilerin çekilmesi, öğrencilerin okulda ve iş yerinde istihdam odaklı olarak yetiştirilmesi ve öğrencilere mezun olduğu alanlarda sürdürülebilir şekilde ve istihdam odaklı bir gelecek sağlanması amacıyla 2019 yılından beri Odamızca yürütülmekte olan İSO Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi (İSO MEİP) kapsamında 42. Grup Meslek Komitemiz de Zincirlikuyu İSOV MTAL’de protokol yürütme kurulunda yer almaktadır.

Proje kapsamında 3 Nisan 2024 tarihinde Meclis Üyemiz ve aynı zamanda protokol yürütme kurulu üyesi olan Serdar Urfalılar İnşaat Teknolojileri Alanı öğrencileri ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Urfalılar, öğrencilerle kariyer yolculukları ile ilgili bilgiler paylaşırken, öğrencilerin alanlarına ve iş hayatına dair merak ettikleri soruları yanıtladı.