• grup14-meslek

Odamız 14.Grup Meslek Komitemiz Genişletilmiş Sektör Toplantısı Gerçekleştirdi

• 09.03.2020

Odamız 14. Grup Ev Tekstili, Brode, Dantel, Nakış ve Dokunmamış Ürünler Sanayii Meslek Komitesi, gruba mensup üyeler ve İstanbul Ticaret Odası 40. Grup Ev Tekstili Meslek Komitesi Üyelerinin katılımı ile sektörün sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirmek üzere 4 Mart 2020 tarihinde Odamızda bir toplantı düzenlendi.

• grup10-tekstil-toplantisi-ortak

İSO’nun Tekstil ve Hazır Giyim ile Makine Sektörünü Buluşturma Toplantısı Yapıldı

• 03.02.2020

İstanbul Sanayi Odası (İSO), tekstil ve hazır giyim sektörü ile makine sektörünün önde gelen üreticilerini bir araya getirmek üzere Tekstil ve Hazır Giyim ve Makine Sektörü Toplantısı düzenledi.

• lombardiya-gezisi-01_880x410

İSO Heyeti, İtalya’nın Lombardia Bölgesi’ne Çalışma Ziyareti Yaptı

• 13.11.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) kapsamında İtalya Lombardia Bölgesi’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken Başkanlığında, İSO Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinin katılımı ile 21-23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette dijitalleşme, Sanayi-Üniversite İşbirliği ve Uluslararasılaşma Alanlarında Kapasite Gelişimi için Yapısal Diyalog Yoluyla En İyi Uygulamaların Transferi Projesi üzerine temaslar yapıldı.

• meskom-itayla-heyeti-ziyaret

İSO Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri İtalya’ya Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

• 23.09.2019

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi kapsamında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinden oluşan ve başkanlığını İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş’in yaptığı 25 kişilik bir heyet, 15-18 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Lombardia bölgesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.