İstanbul Sanayi Odası - Haberler
  • lombardiya-gezisi-01_880x410

İSO Heyeti, İtalya’nın Lombardia Bölgesi’ne Çalışma Ziyareti Yaptı

• 13.11.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) kapsamında İtalya Lombardia Bölgesi’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken Başkanlığında, İSO Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinin katılımı ile 21-23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette dijitalleşme, Sanayi-Üniversite İşbirliği ve Uluslararasılaşma Alanlarında Kapasite Gelişimi için Yapısal Diyalog Yoluyla En İyi Uygulamaların Transferi Projesi üzerine temaslar yapıldı.

• meskom-itayla-heyeti-ziyaret

İSO Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri İtalya’ya Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

• 23.09.2019

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi kapsamında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinden oluşan ve başkanlığını İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş’in yaptığı 25 kişilik bir heyet, 15-18 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Lombardia bölgesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• 01_manset

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 07.08.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla…

• 14grup-ortak-toplanti-01

Odamız 14. Grup ve İstanbul Ticaret Odası 40. Grup Meslek Komitesi Üyeleri ile Ortak Toplantı Gerçekleştirildi

• 09.05.2019

14. Grup Ev Tekstili, Brode, Dantel, Nakış ve Dokunmamış Ürünler Sanayii Meslek Komitesi ve İstanbul Ticaret Odası 40. Grup Ev Tekstili Meslek Komitesi Üyelerinin katılımı ile 9 Nisan 2019 tarihinde Odamızda ortak bir toplantı düzenlendi.