• grup44-ford-ziyaret-01

44. Grup Metal Aletler, Hırdavat ve Isı Cihazları Sanayii Meslek Komitesi Ford Otomotiv San. A.Ş.'ye Bir Çalışma Ziyaretinde Bulundu

• 21.11.2019

Odamız 44. Grup Metal Aletler, Hırdavat ve Isı Cihazları Sanayii Meslek Komitesinin almış olduğu karar çerçevesinde, 13 Kasım 2019 Çarşamba günü 14:00-16:00 saatleri arasında Ford Otomotiv San. A.Ş. firmasının Kocaeli-Gölcük tesislerine “Üretimde Verimlilik ve Endüstri 4.0” kapsamında bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

• lombardiya-gezisi-01_880x410

İSO Heyeti, İtalya’nın Lombardia Bölgesi’ne Çalışma Ziyareti Yaptı

• 13.11.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) kapsamında İtalya Lombardia Bölgesi’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken Başkanlığında, İSO Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinin katılımı ile 21-23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette dijitalleşme, Sanayi-Üniversite İşbirliği ve Uluslararasılaşma Alanlarında Kapasite Gelişimi için Yapısal Diyalog Yoluyla En İyi Uygulamaların Transferi Projesi üzerine temaslar yapıldı.

• meskom-itayla-heyeti-ziyaret

İSO Meclis ve Meslek Komitesi Üyeleri İtalya’ya Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

• 23.09.2019

Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) projesi kapsamında, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis ve Meslek Komitesi üyelerinden oluşan ve başkanlığını İSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Keleş’in yaptığı 25 kişilik bir heyet, 15-18 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Lombardia bölgesine bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• 01_manset

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 07.08.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla…