• 5grup-sektor-toplantisi-01

Gıda Ürünleri Sanayii Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi

• 04.01.2019

5. Grup Hayvansal Gıda Ürünleri Sanayii, 6. Grup Bitkisel Gıda Ürünleri Sanayii, 7. Grup Kakaolu, Şekerli Ürünler ve İçecekler Sanayii, 8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii ve 9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meslek Komitelerimizin yer aldığı “Gıda Ürünleri Sanayii” Sektör Toplantısı 19 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

• meskom-toplantisi-01_880

Yeni Çalışma Döneminin İlk MESKOM Toplantısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın Katılımıyla Yapıldı

• 12.12.2018

İstanbul Sanayi Odası (İSO), yeni çalışma döneminin ilk Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nı (MESKOM), 7 Aralık 2018 tarihinde InterContinental Hotel’de Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile gerçekleştirdi.

• meskom-toplanti-grup08

8. Grup Meslek Komitesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

• 09.05.2018

8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitesi 7 Nisan 2018 tarihinde ilk toplantısını İstanbul Sanayi Odası Odakule Binası’nda gerçekleştirdi.