Ayakkabı ve Yan Sanayi Sektörü olarak Vietnam’a Bir Ticaret Heyeti Gezisi Gerçekleştirildi

  • Haberler
22grup-manset-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 22-25 Mayıs tarihleri arasında Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrine yönelik Ayakkabı ve Yan Sanayi Sektörünü kapsayan bir ticaret heyeti gezisi gerçekleştirdi.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetin Başkanlığında, 22. Grup Meslek Komitesi Başkanı Cem Kubilay Kaban ve sektördeki diğer firmaların katılımıyla düzenlenen heyetin ilk gününde Hanoi Ticaret Müşavir Yardımcısı Burak Cihan Ürkmez ile bir araya gelindi ve sektör hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

23 Mayıs 2023 tarihinde heyette bulunan 11 Türk firması, 25 Vietnam firması ile yaklaşık 60'ın üzerinde görüşme gerçekleştirdi. Vietnam pazarının önemli zincir mağaza tedarikçilerin de yer aldığı görüşmeler tüm katılımcılar için son derece verimli geçti.

24 Mayıs 2023 tarihinde, Binh Duong şehrinde yer alan ve Nike, Adidas gibi markalara üretim yapan Evertech Plastics firmasının üretim tesisi ziyaret edildi, pazara ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Program çerçevesinde, ayakkabı yan sanayine yönelik faaliyet gösteren Shinderson Ltd. ve Patel Ltd. firmalarını da ziyaret eden heyet, sektördeki yenilikler hakkında bilgi edindi.

Programın son günü, deri ayakkabı üretimi yapan Huy Hoang ve volkanize üretimde uzmanlaşmış Tuan Viet firmalarına ziyaret gerçekleştirildi.