• subat_meclis_manset_01

İSO Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci Konuk Oldu

• 28.02.2024

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin şubat ayı olağan toplantısı, “Küresel Gelişmeler Işığında Türkiye Ekonomisini Değerlendirirken; Sanayicilerimizin Vizyoner Bir Bakışla Bugün ve Geleceğe Dair, Ekonomi, Üretim, Çalışma Hayatına Yönelik Düzenleme Talepleri ve Çözüm Önerileri” ana gündemi Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

• ocak_meclis_manset_01

İSO Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Katıldı

• 31.01.2024

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ocak ayı olağan toplantısı, “Nitelikli, Sürdürülebilir, Rekabet Gücü Yüksek Yeni Nesil Bir Sanayi İçin Yatırım ve Üretimin İhtiyaç Duyduğu Finans Politikalarının Önemi” ana gündemi Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

• aralik_meclis_manset

İSO Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında 2024 Beklentileri ile İSO’nun Yeni Hedef ve Projeleri Görüşüldü

• 27.12.2023

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısı, “2023’ü Değerlendirirken; Küresel Gelişmeler Eşliğinde Sanayimizin, Ekonomimizin 2024’ten Beklentileri, İSO’nun Yeni Hedef ve Projeleri” ana gündemi ile Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

• ekim_meclis_manset_0-2

İstanbul Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. Yılının Son Meclis Toplantısını Coşkuyla Yaptı

• 25.10.2023

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı, “Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında Yeni Nesil Sanayi İçin Önceliklerimiz Neler Olmalı?” ana gündemiyle Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

• meclis-2023agustos-12

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İSO Ağustos Meclis’inin Konuğu Oldu

• 23.08.2023

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi’nin ağustos ayı olağan toplantısı, “Ekonomiyi Yeniden Yapılandırmaya Yönelik İstişareler ve OVP Öncesi Süreçte Sanayi/İhracat Dünyamızın Sorunları ve Çözüm Önerilerini Değerlendirmek” ana gündemiyle Odakule Fazıl Zobu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.