3. EİT Ticaret Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan bir yazıda, Dışişleri Bakanlığı’nın yazısına atfen; 3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı’nın, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde Karaçi Expo Merkezi’nde düzenlenmesi planlanan “Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu”nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3×3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) e-posta adresine yapılması gerekmektedir.

Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırasının dikkate alınacağı fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgelerin TOBB web sitesinin “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Pakistan” bölümünde yer aldığı hususunu bilgilerinize sunarız.