Güney Afrika 3. Dönem Kek Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Eşbaşkanlığı Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz tarafından yapılan Türkiye Güney Afrika Cumhuriyeti (GAC) Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 3. Dönem Toplantısı’nın 3-5 Ekim 2017 tarihlerinde Pretorya’da gerçekleştirilmesinin öngörülmektedir.

Bu çerçevede, Güney Afrika Cumhuriyeti ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile söz konusu toplantı sonunda imzalanacak olan tutanakta yer alması talep edilen metin önerilerinizin en geç 14 Eylül 2017 Perşembe gününe kadar ( irem.ahi@tobb.org.tr ) adresine iletilemesi husununu bilgilerinize sunarız.