“Invest in Istanbul” Uluslararası Yatırımcılara Tek Elden Hizmet Verecek

Nisan 2017 itibarıyla İstanbul Kalkınma Ajansı koordinatörlüğünde; İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası ortaklığıyla; İstanbul İl Göç İdaresi, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ve Çalışma ve İş Kurumu İstanbul İl Müdürlüğü’nün destekleriyle uluslararası yatırımcılara hizmet verecek olan “Invest in Istanbul” faaliyete geçti. 21 Haziran 2016 tarihinde resmi açılışı yapılan Invest in Istanbul, Asmalı Mescit Mah. İstiklal Cad. No: 142 Odakule 6.kat Beyoğlu/İstanbul 34430 adresinde hizmet vermektedir.

Uluslararası yatırımcılar için süreçleri kolaylaştırıp süratlendirecek olan Invest in Istanbul’un resmi internet sitesi www.invest.istanbul adresinden daha detaylı bilgi alınabilir.