Ülkemizin yalnızca “su ve atıksu” konusuna odaklanmış ilk ve tek sektörel fuarı olan “IWE Istanbul Water Expo 2015 – Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı”, ITE Türkiye – EUF tarafından 3-5 Eylül 2015 tarihleri arasında İFM İstanbul Fuar Merkezi’nde 150’ye yakın yerli ve yabancı teknoloji, ekipman ve hizmet firmasının katılımı ile düzenlenecektir.

Ülkemiz ve çevre ülkeler pazarına yönelik olarak düzenlenecek olan IWE Istanbul Water Expo, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İller Bankası, Türkiye Belediyeler Birliği ve İzmir Ticaret Odası tarafından desteklenmektedir.

“IWE Istanbul Water Expo 2015 – Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı” ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt için Konferansın web sitesi ( www.istanbulwaterexpo.com ) ziyaret edilebilir.