Match4Industry Eşleştirme Etkinliği / Kocaeli

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Kocaeli Sanayi Odası ve Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde Match4Industry Eşleştirme Etkinliğinin dördüncüsünün 15 - 16 Ekim 2015 tarihleri arasında Kocaeli TOSB Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenleneceği bildirilmiştir.

2014 yılında düzenlenen etkinlikte 100 yerli firmanın, 20 ülkeden 100 yabancı firma ile 1524 iş görüşmesi gerçekleştirme fırsatı bulduğu, 2015 yılında ise 20'yi aşkın ülkeden firma katılımının öngörüldüğü belirtilmiştir. İkili iş görüşmelerinde otomotiv yan sanayi, makine ve metal, plastik ve kauçuk, lastik, kimya(oto boya ve bakım ürünleri), yapı ve yapı materyalleri, enerji, çevre, elektrik - elektronik, bilişim ve iletişim teknolojileri sektörlerinden firmaların katılımı beklenmektedir.

Ekte yer alan bilgi notunda müracaat bilgileri yer almakla birlikte, kayıt işlemleri 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edecektir.

Match4Industry Eşleştirme Etkinliği Bilgi Notu Attach