Rusya Heyeti İkili Görüşmeler Etkinliği

İstanbul Ticaret Odası’ndan tarafımıza iletilen yazıda, Türkiye'nin küresel ekonomideki rolünün arttırılmasının hedeflendiği ve firmaların, uluslararası pazarlarda rekabet gücünün artırılmasına yönelik faaliyetler çerçevesinde İstanbul Ticaret Odası ile Rusya’da yer alan Ryazan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, 24 Nisan 2018 tarihinde, 5. Kat Fuaye’de 13:00 – 17:00 saatleri arasında "İkili Görüşmeler Etkinliği" düzenlenecektir.

Etkinlik çerçevesinde, Türkiye-Rusya arasındaki ticareti canlandırmak ve ileriye dönük karşılıklı yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla;

otomotiv, deri, ahşap, danışmanlık, bilgi görüntüleme sistemleri, cam, ısıtma ekipmanları ve besicilik sektörlerindeki firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir. Etkinlik sırasında tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Etkinliğe iştirak etmek istemeniz halinde kayıt yapılmasını teminen, en geç 20 Nisan 2018 mesai saati bitimine kadar aşağıda indirilebilir formdaki bilgilerin doldurulup; fatih.fakic@ito.org.tr adresine göndermeniz hususu saygıyla rica olunur.

İletişim:

İstanbul Ticaret Odası