SİAL 2018 Fuarları Hakkında

İstanbul Ticaret Odasından (İTO) alınan bir yazıda;

Dünyanın en önemli gıda ihtisas fuarları arasında yer alan ve 1960’lı yıllardan itibaren Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen SIAL Paris Türkiye milli iştirak organizasyonları uzun yıllardır İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenmektedir.

SIAL Paris, zaman içerisinde başarısını ve deneyimlerini diğer ülkelere aktarmış ve SIAL Canada, SIAL China Fuarlarını dünya gıda profesyonellerinin istifadesine sunmaya başlamıştır.

Bu itibarla, İstanbul Ticaret Odası 2018 yılı fuar programında,

• SIAL Canada, 2-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında Montreal – Kanada
  • SIAL China, 16-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında Şangay – Çin Halk Cumhuriyeti
  • SIAL Paris, 21-25 Ekim 2015 tarihleri arasında Paris – Fransa

yer almaktadır.

Organizasyona katılmak isteyen firmalarının ekteki linkleri tıklayarak irtibat bilgileri bulunan İstanbul Ticaret Odası ( İTO ) ile iletişime geçmeleri hususu bilgilerinize sunulur.

SİAL Duyuruları Attach SİAL Canada Sözleşmesi Attach SİAL China Sözleşmesi Attach SİAL Paris Sözleşmesi Attach