Umman Ticaret Heyeti (26 Şubat - 1 Mart 2018)

Ekonomi Bakanlığı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyonu ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) işbirliğiyle, 26 Şubat-1 Mart 2018 tarihleri arasında Umman'a bir Ticaret Heyeti programı düzenlenecektir. Muskat'ı kapsayacak program kapsamında, Türkiye-Umman İş Forumunun yanı sıra her iki ülke girişimcilerini buluşturan ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesi öngörülmektedir. Söz konusu heyet programı, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturulacaktır.

Bu çerçevede, söz konusu programa katılmak isteyen firmaların, https://goo.gl/5TUk4H linkinde yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 2 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Organizasyon kapsamındaki konaklama, uçak bileti, toplantı ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, OAİB Genel Sekreterliğinin Akbank Gaziosmanpaşa Şubesi (Şube Kodu: 663 - IBAN: TR10 0004 6006 6300 1000 1048 32) USD hesabına 1.100.-USD (katılımın iptal edilmesi durumunda geri iadesiz) ödeme yapmaları ve banka dekontunu oaib-pr@oaib.org.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.