Yeni Dönemde İran ile Bankacılık İlişkileri Toplantısı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) odamıza intikal eden yazıda, P5+1 ülkeleri ile İran arasında yapılan görüşmeler ve İran’a uygulanan yaptırımların kaldırılması ile birlikte olarak, İran’da bir çok sektörde yeni işbirliği fırsatları doğmasının beklendiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla DEİK tarafından, Türkiye-İran İş Konseyi olarak söz konusu yeni işbirliği fırsatlarının ve İran’daki iş ve yatırım ortamının değerlendirildiği her ay bir sektörü ele alan sohbet toplantıları düzenlendiği, bu ayki konunun “Yeni Dönemde İran ile Bankacılık İlişkileri” üzerine olacağı belirtilmektedir.

Toplantı, bankacılık sektöründen temsilcilerin katılımı ile 16 Şubat 2016 Salı günü 15.00-17.00 saatleri arasında Taksim The Marmara Otel’de gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede anılan toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin, 12 Şubat 2016 Cuma gününe kadar, http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/144/6317 linkinden kayıt yaptırmaları ve kayıt ücretini yatırmaları gerekmekte olup, toplantı katılım şartları aşağıda belirtilmiştir.

KATILIM ŞARTLARI

• Katılım ücreti (DEİK üyesi firmalar) : 120 TL.
  • Katılım ücreti (DEİK üyesi olamayan firmalar) : 150 TL.
  • Katılım ücretinin aşağıda yer alan hesaba yatırılarak ödeme dekontunun, 12 Şubat 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e (bkarahan@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.
  • Banka : T.İŞ BANKASI BEYOĞLU (1011) IBAN: TR05 0006 4000 0011 0111 7015 30
  • Hesap Adı : Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu / Ortadoğu