Mauritius’lu İşadamları İle İkili İş Görüşmeleri

İstanbul Ticaret Odası’ndan Odamıza gönderilen yazıda; İTO ile Enterprise Mauritius Yatırım ve Promosyon Ajansı işbirliğinde, 23 Kasım 2015 tarihinde 5.Kat Fuaye'de (İTO), 11.00-13.00 saatleri arasında “Mauritius'lu Firmalar ile Türk Firmaları arasında İkili İş Görüşmeleri” organize edileceği bildirilmektedir. Katılacak olan firmalar aşağıdaki tabloda listelenmiştir.

Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin, en geç 20 Kasım Cuma saat 17.00’ye kadar aşağıda yer alan formu doldurularak alp.onursal@ito.org.tr e-posta adresine gönderilmesi hususu saygıyla rica olunur.

NFirmalarÜrünlerSektör
1 The Links Reçeller (egzotik meyve içeriği), meyve ezmesi, bal, hediye paketleri, özel tuzlar, mumlar, soslar Tarım
2 T&T Hazır Makarna, tavuk, karides, köri, sebze, biberli deniz ürünleri, tavuk mısırı, sitronella deniz ürünleri. Helal Sertifikalı Ürünler Tarım, gıda
3 Kisten Enterprise Ltd Metal İşçiliği, and Inox Metal Tasarımı Aydınlatma Mühendisliği