Afganistan Ticaret Ataşesi Asadullah Azadani, İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

afganistan-ziyaret-01

Afganistan Ticaret Ataşesi Asadullah Azadani, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Beraberinde Ticaret Ataşe Yardımcısı Ghulam Rabbani Mansoori’nin de yer aldığı ziyarette iki ülke arasındaki ticari ilişkiler değerlendirildi. Bu ilişkilerin daha da geliştirilebilmesi için yapılabilecek iş birliği imkanları ele alındı. Türkiye’nin bölge ülkeleri ile ticari ilişkilerini artırmak için hayata geçirilebilecek projeler üzerinde durulan ziyarette, İSO’nun bugüne kadar beğeniyle takip edilen ve son derece verimli bulunan “Ülke Günü” faaliyetinin Afganistan için de gerçekleştirilmesi için fikir birliğine varıldı.