Almanya Türk Sanayicilerini Yatırıma Çağırıyor

  • Diğer Haberler
alman-ticaret-heyeti-02

Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomi, Enerji, Endüstri, KOBİ ve Zanaat Bakanı Garrelt Duin başkanlığında bir heyet İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomi, Enerji, Endüstri, KOBİ ve Zanaat Bakanı Garrelt Duin başkanlığında bir heyet İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya gelen heyette, Kuzey Ren- Vestefalya Ekonomik Kalkınma Ajansı NRW Invest GMBH’in yöneticileri, ajansın İstanbul temsilcileri ve Köln Sanayi ve Ticaret Odası yetkilileri, Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Engin Koyuncu ile İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren ve İSO Genel Sekreteri Melek Us da katıldı.

İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin ele alındığı görüşmede, Alman heyet Avrupa pazarında büyümek isteyen Türk firmalarına, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine yatırım çağrısında bulundu. Alman heyet Kuzey Ren-Vestefalya Eyaleti’ne yatırım yapmak isteyen Türk firmalarına ne tür avantajlar sağlandığı konusunda bilgi verdi.