Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Parlamentosu Heyeti İstanbul Sanayi Odası’nı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
almanya-parlementosu-02

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Parlamentosu’nun Ekonomi Komisyonu üyelerinden oluşan bir heyet, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Parlamentosu’nun Ekonomi Komisyonu, Eyalet Parlamentosu’nun gelecekte Türkiye ile ilgili yapacağı çalışmalarda daha doğru politikalar oluşturabilmesi amacıyla, 15 - 19 Eylül 2014 tarihlerinde, Komisyon üyesi milletvekillerinden oluşan heyetle bir Türkiye gezisi gerçekleştiriyor.

Söz konusu heyet, programı kapsamında, 15 Eylül 2014 Pazartesi günü, İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

İSO Meclis Onur Üyesi ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Engin Koyuncu tarafından karşılanan heyet ile gerçekleştirilen yemekli toplantıda, Türkiye’nin güncel ekonomik ve politik durumu hakkında bilgi verildi, geliştirilebilecek ortak projeler konusunda karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Parlamentosu Milletvekili Georg Fortmeier’in başkanlık ettiği heyette Ekonomi Komisyonu üyelerinin yanı sıra NRW International Genel Müdürü Almut Schmitz, NRW Invest Genel Müdürü Dr. Herbert Jakoby, NRW Invest Türkiye Temsilcisi Adem Akkaya ve Proje Yöneticisi Neriman Özdemir de yer aldı.

Toplantıda heyete, İSO Meclis Onur Üyesi ve Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Engin Koyuncu ve İSO Genel Sekreteri Melek Us ev sahipliği yaptı.