Avustralya’nın B20 Sherpa’sı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
b20-sherpa-01

Bu yılın sonunda G20 (Group of 20 -20 Grubu) liderliğini Türkiye’ye devredecek olan Avustralya’nın B20 Sherpa’sı Robert Milliner, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

Türkiye, G20 Dönem Başkanlığı’nı bu yıl Avustralya’dan devralacak. G20’nin iş dünyasını buluşturan alt oluşumu olan B20 (Business 20) için çalışmalar da hızla devam ediyor. Bu kapsamda, Avustralya’nın B20 Sherpa’sı Robert Milliner, B20 Türkiye Yürütme Kurulu üyesi olması münasebetiyle İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Milliner, 30 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiği ziyarette deneyimlerini paylaştı.

Robert Milliner görüşmeler sırasında kendi görev dönemine dair bir öz değerlendirme yaparak önemli tavsiyelerde bulundu. Aynı zamanda TOBB Sanayi Odaları Konsey Başkanı olan İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ile B20 süreci hakkında görüş alışverişinde bulunan Robert Milliner, Türkiye görevdeyken her türlü iş birliğine açık olacağını söyledi. Görüşmede İSO Genel Sekreteri Melek Us da bulundu.