Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İşadamları Derneği Yönetimi, İSO’yu Ziyaret Etti

batiad2015-01

Bayrampaşa Tekstilci ve Sanayici İş Adamları Derneği (BATİAD) yöneticileri İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ile birlikte İSO Yönetim Kurulu Üyesi (Sayman) Ali Ulvi Orhan’ın da bulunduğu nezaket ziyaretinde, BATİAD Başkanı Aydın Erten, dernekleri aracılığı ile Bayrampaşa’da yapmak istedikleri ekonomik aktivite ve çeşitli projeleri hakkında bilgi verdi.

İSO yönetiminden özellikle ilçe ekonomisine yönelik gerek istihdam ve gerekse inovatif tasarım projelerine destek olunmasını isteyen BATİAD Başkanı Erten, 2 bin 500 mağaza ve üreticinin bulunduğu Bayrampaşa’nın bu etkinliklerle daha da kalkınacağını söyledi.

BATİAD’ın İSO ziyaretinde BATİAD Başkan Yardımcısı Cem Agül, Genel Sekreter Osman Palaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Boranalp da yer aldı.