Belçika’nın İstanbul Başkonsolosu Dickschen İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

belcika-baskonsolos-ziyaret-01

Belçika’nın İstanbul Başkonsolosu Serge Dickschen, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı da yer aldı. Türkiye ve dünya gündeminin konuşulduğu ziyarette, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyelik müzakere süreci ile ilgili son gelişmeler hakkında da değerlendirmeler ve görüş alışverişi yapıldı. Türkiye ve Belçika arasındaki ekonomik ilişkiler hakkında sohbetin de yapıldığı ziyarette bu ilişkilerin daha da geliştirilmesi ve niteliğinin artırılması konusunda geliştirilebilecek projeler üzerinde duruldu. Bu bağlamda önümüzdeki dönemde karşılıklı atılabilecek adımlar üzerinde duruldu ve kurumsal işbirliğinin daha geliştirilmesi için fikir alışverişi yapıldı.