“Beylikdüzü’nde Elektrik Sorunları ve Çözüm Önerileri Toplantısı” Yapıldı

  • Diğer Haberler
bedas-beylikduzu-toplanti-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi’nin (BOSB) desteğiyle düzenlenen “Beylikdüzü Bölgesi Elektrik Temini Sorunları ve Çözüm Önerileri Toplantısı”, Boğaziçi Elektrik AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nun katılımıyla 17 Kasım 2016 tarihinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını BOSB Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keleşoğlu yaparken ardından söz alan İSO Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Baltacı, İstanbul Sanayi Odası'nın sorunları yerinde çözümü noktasında üyelerinin bulundukları bölgelerde tarafları bir araya getirdiğini dile getirdi. Baltacı etkinliklere başladıklarından bu yana olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydetti. 

Ardından BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu yaptığı konuşmasında, İstanbul’daki sanayicilerin yaşadıkları sorunları iyi bildiklerini belirtti. İslamoğlu, bu sorunların tamamen kendilerinden kaynaklanmadığını, TEİAŞ’ın iletim hatları ve trafo merkezlerinde yaşanan sorunlar ve kendilerine izin verilen gücün üzerinde elektrik çeken fabrikalar nedeniyle kendilerinin de zaman zaman sıkıntılar yaşadığını aktardı. Yaşanan sorunların çözülmesi konusunda İSO ve BOSB başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve derneklerle işbirliğine büyük önem verdiklerini ifade eden İslamoğlu, tüketici ile aralarındaki iletişim sorunlarını çözmeye yönelik olarak adımlar attıklarını sözlerine ekledi.

Toplantıya katılan sanayiciler, sıklıkla yaşanan kesintiler, dalgalanmalar, geciken yatırımlar gibi bölgelerinde elektrikle ilgili yaşanan tüm sıkıntıları BEDAŞ yetkililerine aktarma fırsatı buldular.

“Beylikdüzü’nde Elektrik Sorunları ve Çözüm Önerileri Toplantısı” Yapıldı