Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ümit Ünal İSO Yönetimi’ni Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
bst-muduru-ziyaret-01_ic

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal, çalışma arkadaşları ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Odakule’de İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz ekim ayında göreve başlayan Ünal ve İSO Yönetimi, birlikte hayata geçirilebilecek projelerin neler olabileceği üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün kendilerinin en önemli paydaşı olduğunu söyledi. Müdürlüğün Bakanlık ile İSO arasında yürütülen çalışmalarda köprü vazifesi gördüğüne dikkat çeken Bahçıvan, İSO ve Müdürlük olarak ne kadar yakın çalışırlarsa Bakanlığın yükünün hafifleyeceği ve daha verimli çalışacaklarını dile getirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ümit Ünal İSO Yönetimi’ni Ziyaret Etti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal, İSO Yönetimi’ne İl Müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bir sunum yaptı. Özellikle İstanbul ve çevresindeki projeler ile ilgili bilgi veren Ünal, İSO Yönetimi’nin desteğini istedi. Savunma, denizcilik, havacılık gibi tematik teknoparkların olması gerektiğini ifade eden Ünal, OSB’lerin teknoloji yoğunluklu olmaları gerektiğini sözlerine ekledi.