Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

bingol-tso-ziyaret-02

İstanbul Maltepe Şenlik Alanı’nda 11-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Bingöl Tanıtım Günleri kapsamında İstanbul’da bulunan Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) yönetimi, beraberlerinde Bingöllü iş insanları ile birlikte İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas başkanlığındaki heyette, BTSO Başkan Vekili Orhan Camuka, BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Aybek, Sabahattin Koç, BTSO Meclis Üyesi İhsan Güncegörü ve Ticaret Sicil Müdürü Sıddık Bayto yer aldı.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

İSO Başkanı ile bölgedeki güncel ekonomik ve sosyal gelişmeler hakkında sohbet eden BTSO heyeti, İstanbul’da gerçekleştirdikleri Bingöl Tanıtım Günleri ile; İstanbul’da yaşadığını düşündükleri 270 bin civarındaki Bingöllü hemşerilerine ulaşmanın yanında, tüm İstanbullulara da konser ve sohbetlerle Bingöl’ün kültürel ve zenginliklerini ve mutfağını tanıtmayı amaçladıklarını aktardı. Ziyarette Türkiye, dünya ve Bingöl bölgesindeki son dönemlerde yaşanan ekonomik gelişmeler ve beklentiler hakkında değerlendirmeler yapıldı.