Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün İSO Başkanı Bahçıvan İle Görüştü

corlu-tso-ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO’nun Tepebaşı’ndaki ana binasında gerçekleşen ziyarette İSO Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Demirkaya da yer aldı. Enis Sülün, ziyaret sırasında Çorlulu sanayicilerin son günlerdeki gündemlerine ilişkin bilgileri paylaşırken, bazı temel konularda İSO’nun desteğini beklediklerini ve bu çerçevede İSO ile daha fazla işbirliği içinde olmak istediklerini dile getirdi. İSO Başkanı Erdal Bahçıvan da, Türkiye ekonomisini hep birlikte daha da ileriye taşıma noktasında, İSO olarak tüm oda ve STK’larla olduğu gibi Çorlulu sanayiciler ile de yakın temasta olacaklarını söyledi.