Demir-Çelik, Metal Yapı ve Bağlantı Elemanları Sektörü Ortak MESKOM Toplantısında Buluştu

demir-celik-yapi-toplantisi-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), sektör temsilcilerinin katılımı ile 2020 Yılında Demir-çelik, Metal Yapı ve Bağlantı Elemanları Sektörü Önündeki Risk ve Fırsatları toplantısı düzenledi. İSO 36. Grup Demir Çelik ve Sıcak Hadde Ürünleri Sanayii, 42. Grup Metal Yapı ve Yapı Parçaları Sanayii ve 43. Grup Bağlantı Elemanları, Tel ve Tel Ürünleri Sanayii Sektörü üyeleri ve sektörel derneklerin katılımı ile İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı Odakule’de yapıldı.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar’ın açılış konuşmasının ardından Dr. Can Fuat Gürlesel, Dünya ve Türkiye Ekonomisinde Gelişmeler ve Beklentiler başlıklı bir sunum yaptı. Ardından Çolakoğlu Metalurji Koordinatörü Metin Tayfun İşeri Dünyada ve Türkiye'de Demir Çelik Sektörü Değerlendirmesi hakkında bir sunum yaparken Trade Resource Company Yönetici Ortağı Bülent Hacıoğlu, Çelik Sektöründe Korumacılık ve Beklentiler başlıklı konuşmasını yaptı. Sonrasında GAIA Yönetici Ortağı Gediz Kaya, Karbon Salımı İzleme Raporlama ve Doğrulama Süreçleri ve İklim Değişikliği Risk Yönetimi hakkında bilgiler verdi. Konuşmalarla birlikte katılımcılardan gelen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.