Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’dan İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

elazig-tso-ziyaret-01

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Beraberinde bölge iş adamı TMM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şimşek ile Elazğ KOSGEB Başkanı Şaban Yaşa ile birlikte Odakule’deki gerçekleşen ziyarette bölge ekonomisi ve özellikle istihdam odaklı geliştirilebilecek iş alanları üzerine değerlendirmeler yapıldı. Bu bağlamda Elazığ ekonomisine yapılabilecek katkılar üzerinde duruldu. Elazığ’ın ekonomik potansiyelini açığa çıkarak projelerle ve dolayısıyla bu projeler bağlamında yerinde istihdamla kentin beşeri ve ekonomik kaynaklarının korunması gerektiğine değinilen ziyarette önümüzdeki yıllarda bu yöne odaklanmış bir marka kent yaratma gereği dile getirildi. Toplantıda bunun için kurumlar arasındaki iletişimin da daha güçlendirilmesi gereği vurgulandı.