Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

fatih-bel-baskani-ziyaret-01

İstanbul’un tarihi ilçesi Fatih'in Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. İSO’nun merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette, sanayicinin güncel konuları ve faaliyetleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Bunun yanı sıra Tarihi Yarımada’daki başta turizm olmak üzere bölgedeki tüm ekosistemin geliştirilmesi ile ilgili geliştirilebilecek ekonomik ve kültürel projelere ilişkin değerlendirmeler yapıldı. İstanbul’un ve özellikle de Fatih ilçesinin tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde gelişimini sürdürmesi noktasında iki kurumun birlikte neler yapabileceğinin de ele alındığı görüşmede, bu çerçevede bir sinerji yaratılabilmesi için bundan sonraki dönemde iletişim kanallarının daha da açık kalması gerekliliği dile getirildi.