Filipinliler İşbirliğine Davet Ediyor

filipinler-ziyareti

Filipinler Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Josephine Romero başkanlığında bir heyet İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya geldi.

Filipinler Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Josephine Romero başkanlığındaki bir heyet İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret etti. İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya gelen Filipinler heyetinde Ticaret ve Sanayi Bakan Yardımcısı Josephine Romero’nun yanı sıra Filipinler Ankara Büyükelçisi Senen T. Mangalile ile İstanbul Fahri Başkonsolosu Ersin Karaoğlan da yer aldı. İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin ele alındığı görüşmede, Türk ve Filipinli sanayiciler arasındaki işbirliği arayışlarının sürdürülmesi gerektiği görüşüne varıldı.