Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu’ndan İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

fransa-baskonsolos-01

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Bertrand Buchwalter, beraberinde Ticaret Ataşesi Véronique Priour Sağıroğlu ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. İSO’nun merkezi Odakule’de gerçekleşen ziyarette dünya ve Türkiye gündemi ilgili sohbet edildi. Türkiye’nin dış ticaretindeki en büyük partnerlerden biri olan Fransa ile olan ekonomik ilişkilerin de görüşüldüğü ziyarette, ticaretin nasıl daha da artırılabileceğine ilişkin fikir alışverişi yapıldı. İstanbul’un sanayi yapısı ve genel ekonomisi ile ilgili olarak değerlendirmelerin de yapıldığı ziyarette Avrupa’nın en büyük ekonomilerinden biri Fransa ile sektörel bazda ticaretin hangi alanlarda daha çok geliştirilebileceği istişare edildi. Bunun için birlikte yapılabilecek projeler ele alındı. Kurumlar arası iletişimin daha da güçlendirilmesi gereği üzerinde duruldu.