İKB, Sanayi Sektörü Hakkında Bilgi Almak İçin İSO’yu Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
ciide-heyeti-ziyaret-01

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) iştiraki olan Escarus, İslam Kalkınma Bankası (İKB) için yürüttüğü “Türkiye İçin Değer Zinciri Tabanlı Ülke Teşhis Çalışması” kapsamında İKB’nin Cidde’de bulunan Genel Merkezi’nden gelen heyet ile birlikte İSO’yu ziyaret etti.

İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette İKB Kıdemli Değer Zinciri Uzmanı Ahmet Enes Demirhan, İKB Küresel Değer Zinciri Yöneticisi Muhammed Faiz Bin Hamit, Escarus Genel Müdürü Dr. Kubilay Kavak ve Escarus İş Geliştirme Direktörü Kadir Burak Oğuz yer aldı. Ziyarette heyete Türkiye’deki sanayi sektörlerinin değer zincirine yönelik bilgiler aktarıldı.

İslami Kalkınma Bankası (İKB), faaliyet gösterdiği ülkelerdeki piyasaları geliştirmeyi ve özellikle bazı endüstri kollarının küresel değer zincirleriyle kapsamlı entegrasyonunu sağlamayı hedefliyor. Nisan 2011’de faaliyetine başlayan Escarus ise, sürdürülebilirlik çözümleri geliştirerek, danışmanlık hizmetleri vermek ve dünyada kabul görmüş uluslararası çevresel ve sürdürülebilir yaklaşımları Türk iş dünyasına entegre etmek üzere kurulmuş bir TSKB iştiraki olarak faaliyet yürütüyor.