İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

iski-mudur-ziyaret-01

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Fatih Turan, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Odakule’de gerçekleşen ziyarette, iki kurumun özellikle başta İstanbul’un su kaynakları olmak üzere, çevre ile ilgili yapabileceği ortak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İSO Başkanı Bahçıvan görüşme sırasında İSKİ Genel Müdürü Turan’a İSO’nun çevreye verdiği özel önem ve projeleri hakkında bilgi verirken, Turan da bundan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi ve özellikle bir kamu kurumu olarak büyük yatırımlarında yerli sanayi ürünleri kullanmak noktasındaki duyarlılıklarından söz etti. Çevre ile ilgili güncel konuları da istişare eden Bahçıvan ve Turan, iki kurum arasında kurumsal işbirliğinin daha da güçlendirilmesi gereğinin üzerinde durdu. Bunun için kurumlar arası iletişim kanallarının daha da güçlendirilmesi gerektiği dile getirildi.