İSO Başkanı Bahçıvan, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’yı Ziyaret Etti

il-milli-egitim-mudurlugu-ziyaret-01_2

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, beraberinde İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ve İSO-İSOV Eğitim İhtisas Kurulu Başkanı Okan Oğuz ile birlikte, kısa bir süre önce İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Levent Yazıcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki buluşmada eğitim dünyasının güncel konuları ile ilgili sohbet edildi. Özellikle sanayi kesimin büyük önem vererek, geliştirilmesi ve daha işlevsel kılınması için üzerinde durduğu “mesleki eğitim” ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette İSO’nun mesleki eğitim bağlamında meslek liseleri konusunda bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahsedildi. İSO’nun Türkiye sanayisinin katma değerinin yükselmesi konusunda nitelikli insan gücüne verdiği önemden hareketle önümüzdeki dönemde iki kurumun çok daha yakın işbirliği içinde olması gerektiği üzerinde duruldu.