İSO Başkanı Bahçıvan, İTO Başkanı Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti

ito-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Şekib Avdagiç’i ziyaret etti. İTO yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette Bahçıvan Avdagiç ve İTO’nun yeni Yönetim Kurulu Üyelerini başarılarından dolayı tebrik etti, yeni çalışma dönemlerinde başarı dileklerinde bulundu. Görüşme sırasında İstanbul’un iki kardeş odası arasında tarihten süre gelen iyi ilişkilerin ve İstanbul için birlikte çalışma motivasyonunun daha da güçlendirilerek devam etmesi için neler yapılması gerektiği üzerinde duruldu. İTO’nun Eminönü’ndeki merkez binasında yapılan İTO Yönetim Kurulu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Türkiye ekonomisinin kalbi olan İstanbul’un iki odasının birlikte yapabileceği projeler üzerinde de duruldu ve önümüzdeki günlerde iki oda organlarının bu bağlamda daha sıkı bir iletişim ve işbirliği içinde olmaları için gerekli olan adımların atılması için fikir birliğine varıldı.