İSO Başkanı Bahçıvan, Mimar ve Mühendisler Grubu Yönetimiyle Bir Araya Geldi

  • Diğer Haberler
mimar-muhendisler-grubu-01_2

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Yönetimi ile bir araya geldi. MMG Genel Başkan Osman Balta başkanlığındaki MMG heyetinde Genel Başkan Yardımcıları Yakup Güler, Yılmaz Aluç ve Yusuf Aksu ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saltabaş ile Genel Sekreter Memet Coşkun katıldı.

Özellikle yaşanan son depremden sonra İstanbul’un sağlıklı bir kent mimarisine ve kentsel dönüşüme ne kadar ihtiyaç duyduğunun bir kez daha ortaya çıktığının dile getirildiği toplantıda, İSO Başkanı Bahçıvan, “Kentsel altyapıyı sağlıklı hale getirerek İstanbul’un kıymetini. Marka değerini artırmamız gerekiyor. Bunun için sanayisiyle turizmiyle ve yaşam alanlarıyla nitelikli bir kenti hep birlikte yaratmalıyız” dedi.

MMG Genel Başkanı Balta da yaşanan son depremin kent mimarisi ve alt yapısındaki sıkıntıları bir kez daha hatırlattığını ve bunun ancak sağlıklı bir kentsel dönüşüm süreciyle düzelebileceğini dile getirdi. Balta, “Deprem STK olarak bizim önemli konularımızdan biri. Bu konuda kendimizi vebal altında görüyoruz. üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız” şeklinde konuştu.

MMG olarak 23-24 Ekim’de yapılacak olan MMG 4. AR-GE inovasyon etkinliği ile ilgili bilgi veren Balta İSO üyelerinin katılım noktasında desteğini istedi.