İSO Başkanı Bahçıvan, Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’e Nezaket Ziyaretinde Bulundu

eximbank-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye İhracat Kredi Bankası’nın (Türk Eximbank) Genel Müdürü Ali Güney’e bir nezaket ve tebrik ziyaretinde bulundu. Türkiye ihracatını ve sanayini destekleyen en önemli kurumlardan biri olana Türk Eximbank’ın İstanbul Ümraniye’deki merkezinde gerçekleşen görüşmede ihracatçının ve sanayicinin son yıllarda büyük ihtiyaç duyduğu kaliteli finansman ile ilgili neler yapılabileceğine ilişkin faydalı ve verimli bir sohbet gerçekleştirildi. Görüşmede, Türk Eximbank’ın ve İSO’nun Türkiye’nin ihracatına büyük destek veren iki kurum olduğu ve bu anlamda kurumlar arası iş birliğinin daha da güçlendirilmesi gerektiği kaydedildi.