İSO Başkanı Bahçıvan, Türkiye Kalkınma Yatırım Bankası Genel Müdürü Öztop’u Ziyaret Etti

turkiye-kalkinma-bankasi-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Türkiye Kalkınma Yatırım Bankası Genel Müdürü İbrahim Halil Öztop’a İstanbul’daki yeni genel müdürlük binasında bir nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Yardımcıları Seçil Yıldız ile Özgür Maraş’ın da bulunduğu ziyarette, bankanın İstanbul’a taşınma süreci, yeni yapılanma ve yönetim anlayışı üzerine sohbet edildi, bilgi alışverişinde bulunuldu. İSO Başkanı Bahçıvan, görüşmede, oda olarak kalkınma bankacılığı ile ilgili yaklaşımlarını ve bu konuda yıllardır dile getirdikleri söylemleri banka yönetimiyle paylaştı. Özellikle gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerdeki sürdürülebilir sanayi büyümesinde Kalkınma Bankacılığı’nın rolü ve öneminin dile getirildiği görüşmede, yeni yapılanmasıyla Türkiye Kalkınma Yatırım Bankası’nın da aynı vizyon ve misyonu güçlü bir şekilde ortaya koyabileceği noktasında değerlendirmeler yapıldı. Görüşmede Türkiye Kalkınma Yatırım Bankası’nın yeni vizyon ve heyecanının, sanayinin nitelikle ve sürdürülebilir büyümesine büyük katkı sunacağı dile getirildi ve bu bağlamda iki kurumun sürekli işbirliği noktasında atacağı adımlar ve gerçekleştirilebilecek ortak projeler üzerinde duruldu.