İSO Başkanı Bahçıvan, Yeni Tarım Bakanı Fakıbaba’yı Ankara’da Ziyaret Etti

tarim-bakanligi-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Yeni Bakanlar Kurulu Kabinesi’nde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak görev alan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bugün (14 Ağustos) Ankara’da gerçekleşen ziyarette, tarımsal ve hayvansal sanayi üretiminde verimliliğin ve ülkemiz ekonomisi içindeki katma değerinin nasıl artırılabileceğine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede gıda ve tarım sektörlerinin sanayi ile ilişkileriyle, tarımdaki sanayileşmenin en güncel konuları da konuşuldu. Bu konular hakkında Tarım Bakanlığı ile İSO’nun kurumsal ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi, sorunların çözümü noktasında birlikte hareket etmenin gereği üzerinde duruldu.

İSO Başkanı Bahçıvan, Yeni Tarım Bakanı Fakıbaba’yı Ankara’da Ziyaret Etti