İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, İTO Başkanı Öztürk Oran’ı Ziyaret Etti

ito-baskani-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, bir süre önce vefat eden İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar’ın yerine İTO Başkanlığı’na seçilen Öztürk Oran’a nezaket ziyaretinde bulundu. İTO’nun Eminönü’nde bulunan merkez binasında gerçekleşen ziyarette İSO Başkanı Bahçıvan, Oran’a yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede İstanbul’un iki köklü odası arasında sürmekte olan işbirliği alanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İstanbul iş dünyasının güncel konuları hakkında da konuşan Bahçıvan ve Oran, bu konularla ilgili süreçleri yönetme noktasında iki kardeş kurum arasındaki iletişim kanallarının her zaman açık tutulması ve daha da güçlendirilmesi gereği üzerinde durdu.