İSO Covid-19 Mücadele Standardı Web Eğitimi Dizisi OSB’ler ile Devam Ediyor

osb-covid-02

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), iş yerlerinde Covid-19 ile mücadelede çalışma ortamlarının sağlıklı hale getirilmesine yönelik seminerler dizisi OSB’ler ile devam etti. İSO Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Canpolat ve Kemal Akar’ın ev sahipliğinde yapılan OSB'ler Özelinde İSO Covid-19 Mücadele Standardı Web Eğitimi’ne İstanbul Birlik OSB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Dede ve İstanbul Deri OSB Bölge Müdürü Erdem Düzel de katıldı.

Seminerde 2DR Danışmanlık Kimya-Metalurji Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Burçin Pişkin ve İş Güvenliği Uzmanı Hamit Kürşat Demiryürek firmalarda Covid-19 ile mücadelede OSB’lerdeki işyerlerinde uygulanacak önlem ve kurallar hakkında bilgi verdi. Yapılan sunumlarda işe geliş gidişten başlayarak tüm iş süreçlerinde alınacak hijyen önlemleri ve olası vakalarda nasıl davranılması gerektiğine yönelik süreçler anlatıldı. Sonrasında sanayicilerden gelen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı.