İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Galata Üniversitesi Yönetimine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

galata-üni-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Üyeleri Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi’ndeki İstanbul Sanayi Odası eski hizmet binasında eğitim öğretim hayatına başlayan Galata Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Sadık Ayhan Saruhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Yelken (Sayman), Sultan Tepe, Kemal Akar, Vehbi Canpolat, Cemal Keleş, Mustafa Tacir ve Yüksel Özyurt katıldı. İSO Yönetimi'ni Galata Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nilüfer Bulut ağırladı. Ziyarette ayrıca Galata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özgür Çengel de bulundu.

Ziyarette iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği ve geliştirilebilecek proje konuları üzerinde durulurken İSO Yönetimi, Galata Üniversitesi yetkililerine, üniversitenin yeni mekanda başlayan eğitim ve öğretimi için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.