• turkiye_tech_manset_01

Türkiye Tech Visa Programı’nın Tanıtımı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

• 16.09.2024

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan “Türkiye Tech Visa” programının tanıtım toplantısı T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

• iso-iu-isbirligi-01

İstanbul Sanayi Odası ve İstanbul Üniversitesi Arasında Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü İmzalandı

• 12.09.2024

İstanbul Sanayi Odası ile İstanbul Üniversitesi arasında ‘Üniversite Sanayi İş Birliği Protokolü’, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar’ın katılımıyla imzalandı.

• tekstil_manset_03

Texhibition İstanbul Fuarı’nın Açılışını Yapan Ticaret Bakanı Ömer Bolat İSO’nun İstanbul Fuar Merkezi’nde Açtığı Daimi Standı Ziyaret Ederek Bilgi Aldı

• 11.09.2024

Dokumadan örme kumaşlara, iplikten denime, suni deriden tekstil aksesuarlarına kadar geniş ürün yelpazesi ile 500’ün üzerinde firma; Türk tekstil sektörünün üretim kapasitesini ve tasarım gücünü ortaya koyan İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Texhibition İstanbul’da bir araya geldi.

• itu_manset_03

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetiminden, İTÜ’nün Yeni Rektörü Prof. Dr. Hasan Mandal’a Nezaket Ziyareti

• 11.09.2024

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü olarak göreve başlayan Prof. Dr. Hasan Mandal’a, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı ile birlikte bir nezaket ziyaretinde bulundu.

• ihracat_agustos_02

İSO Türkiye İhracat İklimi Endeksi Ağustosta 51,3 Oldu

• 09.09.2024

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi, 2024’ün ilk yedi ayında olduğu gibi ağustosta da 50,0 eşik değerin üzerinde gerçekleşti.