İstanbul Sanayi Odası, Yeni Dönem Organ Seçimleri İçin Sandığa Gidiyor

secim-icin-sandik-01

Türkiye’nin en köklü ve en büyük sanayi odası olan İstanbul Sanayi Odası, yarın (2 Nisan 2018-pazartesi) yeni dönem yönetim organlarının belirlenmesi için seçim yapacak. Yaklaşık 13 bin seçmeni olan İSO, bu seçimle gelecek dönemde meslek gruplarını temsil edecek olan Meslek Komitesi Üyeleri ile Meclis Üyelerini seçmiş olacak.

Hilton Elmadağ Convention Center’da pazartesi günü 09.00-17:00 saatleri arasında yargı gözetiminde yapılacak olan seçimlerin ardından; 7 Nisan 2018 Cumartesi günü de İSO’nun Odakule’deki Merkez hizmet binasında Oda Meclis Başkanlık Divanı, Meclis Komisyonları, Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri, Disiplin Kurulu, TOBB Delegeleri ile Meslek Komitesi Başkanları Yardımcıları seçimleri gerçekleştirilecek.